English

SUPERMODELJA ME TRUPIN MË TË MIRË PËR 2011

Kate Upton, supermodelja amerikane 19-vjeçare, është shpallur femra me trupin më të mirë të vitit.Këtë e ka bërë të ditur site i njohur GQ. Supermodelja është e njohur për pozimet e saj, fushatat që ka përfaqsuar dhe veshjet e Victoria's Secret, të cilat i kanë dhënë pikët maksimale për këtë vit.

Ndiqni videon për më tepër.

344
KOMENTE
  • Bajram Rizahu HACK14:40 - 25 Dhjetor 2011
    Shum Seksi te kokkaaa pfffffff No coment