English

Drogë, 4 vite të tjera për Cameron Douglas

Kaliforni, 24 Dhjetor 2011, NOA - Cameron Douglas, 33 vjeçe, i biri i heroit të “Wall Street”, Michael Douglas, është dënuar me 4vjet e gjysmë të tjera heqje lirie për posedim të drogës në burg, ku aktualisht ndodhet pikërisht për një dënim 5-vjeçar për trafikim të lëndëve narkotike.

“Ju lutem, më jepni mundësinë për tu kuruar nga jo sëmundje” – i ka kërkuar Douglas gjykatësit Berman.

“Nuk arrij të gjej paqe me veten tim. Po mundohem të bëj të pamundurën”, - ka thënë ai gjatë audiencës.

Para se të fillonte procesi, në të cilin nuk kanë asistuar as prindërit, i riu Douglas ka shkruar një letër prej dy faqesh dhe i ka dhënë gjykatësit.

Në të ai kishte manifestuar “turpin që ndjente për faktin se kishte tradhtuar sërish besimin e familjes dhe të miqve të tij”, raporton agjencia lajmeve NOA.al.

r.b/NOA

KOMENTE