English

Francë, në kërkim ndërkombëtar prodhuesi i silikonit

Paris, 24 dhjetor 2011, NOA - Jean-Claude Mas, presidenti i kompanisë franceze “Pip” është shpallur në kërkim ndërkombëtar për prodhim të silikonit të jashtë standardeve.

Mas akuzohet se ka rrezikuar jetën e mijëra grave dhe vajzave në Francë, pasi materiali që përdorej për operacionet plastike nuk është në cilësinë e duhur. Mijëra gara që kanë bërë operacionet në Francë tashmë duhet të heqin silikoni, pasi materiali i përdorur mund të jetë i rrezikshëm për jetën e tyre.

Mas është shpallur në kërkim ndërkombëtarë nga Interpoli.

a.k/NOA

KOMENTE