English

Pasi riparon apartamentin, Cameron lë macen jashtë

Londër, 27 dhjetor 2011, NOA- Kryeministri i Britanisë së Madhe David Cameron nuk ka lejuar të futet në apartamentin e tij macja e njohur e Dowing Street e pagëzuar me emrin Larry, nga frika se mos i shkaktonte asaj dëme pas restaurimit prej 64 mijë sterlinash, raporton NOA.al

Sakaq pala e Cameron theksoi se izolimi i maces vjen për shkak të arsyeve praktike, pasi apartamenti i Kryeministrit qëndron i mbyllur në pjesën më të madhe të ditës dhe macja Larry rrezikon të mbetet e bllokuar në vend që të kryejë detyrën e saj, kapjen e minjve.

a.y/NOA

KOMENTE