English

2012-Profecia e vërtetë Mayan (VIDEO)

A jemi me të vërtetë në vitin e fundit të kësaj jete?

A është vërtet fundi i një cikli kozmik?

A do të ketë një moshë të re zgjimi, një hap të ri në evolucionin e njeriut sot?

Këto janë disa nga pyetjet që mundojnë hulumutuesit shpirtërorë, shkencëtarët dhe ekonomistët por që përsëri pranojnë qe viti 2012 do të jetë një ndryshim i rëndësishëm në historinë e planetit tonë.
Për këtë se çfarë mendojnë me të vërtetë pleqtë Maya për profecine e këtij viti në kinematë botërore ka filluar të shfaqet filmi "2012-Profecia e vërtetë Mayan"
Dhe për më tepër, për të kuptuar se a do të jetë 2012 fundi i kësaj bote që jetojmë shihni videon e mëposhtme:

356

KOMENTE
  • Mesudi17:12 - 05 Janar 2012
    Jan gjera qe sduhet te kemi dyshim, 5 gjera qe nuk i din pervec Allahut te gjithsise askush tjeter nuk i din, por nga ana tjeter behet pyetja a duhet qe njerzimi te hulumutoj te perparoj dhe te planifikoj te ardhmen? natyrisht qe po. mirpo me disa njohuri qe kam puna eshte se disa mendojn se jan ata njerzit e te tjeret jan vetem per sherbimin e tyre te pakten ashtu si shkruajn ne librat e botuara nga ata, dhe bejne lloj lloj eksperimente me pjesen tjeter njerzimit, si qe kan bere deri tani, pra cka mund ta demtoje boten jane cifutet mund te them virusi shkaterrues ne ket bot jana ata. per te ardhmen Allahu e din me se miri.