English

Gruaja shtatzënë përdor pasqyren e saj të make up-it, për të lindur vajzën e saj

Disa orë pas përfundimit të punës në Croydon Spitalin Universitar në Londër, Claire Clarke-Wood, 28, nga Hawkhurst, Kent, Esmay ka lindur fëmijën në banjon e saj.
Kontraktimet e saj erdhën në mënyrë të shpejtë dhe ajo nuk kishte kohë për të lindur fëmijën e saj në spital.
Atë ditë ajo kishte punuar mjaft orë në spital pasi kishin disa detyra dhe shërbime për të përfunduar dhe me kolegët e saj kishte bërë shaka nëse mund të lindte para kohe pas një lodhje të tillë. Dhe me të vërtetë ndodhi pak orë pasi
kishte arritur në shtëpinë e saj. Ajo kishte kontraktime të cilat e detyruan të ngrihej për në tualet, të cilat erdhën duke u shtuar aq sa ajo nuk kishte kohe për të shkuar por e detyruan atë që përmes pasqyres së make-up të lindte fëmijën e saj.
Fëmija lindi rreth 3 javë para kohe, por pas dërgimit dhe kujdesit në spital ajo është në gjendje shumë të mirë shëndetsore.

KOMENTE
  • Albert Muqaj13:00 - 05 Janar 2012
    kisha pas deshir me qen potier aty ne ate qast