English

Lëvizja e ngadaltë në seks premton për femrën orgazmën pas 15 minutash

Seksualiteti i imagjinuar rrit ngadalë të rrahurat e zemrës, qetëson trurin dhe ndikon pozitivisht ne psikikën e organizmit.
Shumë studime sidomos ato që janë në kërkim të viagrës për femrën kanë zbuluar se 40000 amerikanë nuk kanë asnjë interesim për seksin.
Problemi qëndron se ato deshirojnë një tjeter lloj seksi dhe jo monotonine!

Nikole Daedona feministia nga San Françisko nënshkruan se në 15 minuta të ngadalta femra arrin në orgazmë.

Shtrihet e veshur me drita te ndezura, mashkulli e ndjek me interesim. Në zonat e përcaktuara femra vetfantazon kënaqesinë e mashkullit dhe teknikisht nëse e bën këtë, 3 herë në javë fillon dhe ndien edhe orgazmën.

KOMENTE