English

Një mi në kanoçen e pepsit

Plaintiff Ronald Ball ka akuzuar kompaninë e pepsit pasi ka gjetur një mi në kanoçen e pepsit të llojit Mountain Dew can.
Ai e ka dërguar atë në kompani dhe kërkon një shpërblim prej 50 mijë dollarësh. Por kompania ka gjetur një mbrojtje të tillë duke thënë se nuk është e vërtetë pasi trupi i miut do të ishtë kthyer në pelte nëse do të ishte brenda në kanoçe.
Për këtë është marrë dhe mendimi i ekspertëve veterinerë që trupi i miut kthehet në pelte si veprim i sodës që ndodhet në pepsi.
Por proçesi ka mbetur i hapur dhe priten seancat e tjera për të dhënë versionin përfundimtar.

KOMENTE