English

Peshkimi nën akull. Ndiqni VIDEO mahnitëse

Të gjithë kemi parë se si mund të peshkosh peshq, madje disa nga ne e kanë pasion dhe sport peshkimin. Eshtë mjaft argëtuese dhe të sjell një kënaqësi të dyfishtë.
Por kjo që do të shihni në video është vërtet mjaft mahnitëse që do t'ju bëjë të kruani kokën nga dëshira për ta bërë një gjë gjë të tillë.
Por a është e vështirë të peshkosh nën akull dhe a është e mundur?

Kjo video është regjistruar në liqenin e mrekullueshëm, Saarijärvi në Vaala, Divers Finlandë, me peshkatarët: Eelis Rankka and Tommi Salminen.

Ndiqni videon nën tingujt e një melodie çlodhëse.
358

KOMENTE