English

Stephen Hawking: "Gratë janë një mister i plotë"

Stephen Hawking: "Gratë janë një mister i plotë"
Profesor Stephen Hawking, fizikanti i shquar në fushën e kozmologjisë kuantike të transformuar të kuptuarit tonë të gjithësisë, e thënë ndryshe, ka pranuar se ai me të drejtë është i habitur nga seksi.

Pavarësisht i njohur si shkencëtari më i famshme në botë, Profesor Hawking ka zbuluar se ai, si shumë burra të tjerë, shpenzon shumë nga koha e tij duke menduar për gratë.
një intervistë për revistën "New Scientist", për të shënuar ditëlindjen e tij të 70-të të dielën, më 8 janar, ai u pyet: "Çfarë mendoni gjatë ditës?" në të cilën ai u përgjigj:
"Gratë, ato janë një mister i plotë.."
Artikulli do të publikohet, në një simpozium, për nder të tij, në Universitetin e Kembrixhit të dielën.
Ngjarja, e quajtur Shteti i Universit, do të organizohet nga Qendra për Teori Kozmologjike, si eveniment i rëndësishëm dhe kujtim për ditëlindjen e tij.

Profesor Hawking u diagnostikua me sëmundjen "motor neurone" në moshën 21-vjeçare dhe pritej që ai të jetojnte vetëm për disa vjet. Në vend të kësaj, ai sfidoi pritjet dhe gëzonte një karrierë të shquar.
Motor neurone, i njohur gjithashtu si MND, është një sëmundje degjenerative që dëmton sistemin nervor dhe muskujt.
Shkalla e gjendjes së Profesor Hawking, ka detyruar atë, të komunikojë me twitching (dridhje) faqen e tij.

KOMENTE