English

Tirana në 1 Janar 2012 (FOTO)

Gjithmonë mendojmë se 31- dhjetori është ndryshe, gjë që është e vërtetë, dhe pas
një natë të bukur pse jo dhe të lodhur na duket sikur e nesërmja e qytetit do të
jetë po njësoj.

Këto janë disa pamje të marra nga rrugët e qytetit në Tiranë, ku nën diellin që
shkëlqente të jepte një ndjesi dhe dëshirë për të parë çdo cep të saj.

Për më tepër jepni ju komentet tuaja.

KOMENTE