English

Koha e keqe ka përfshirë Shqipërinë (FOTO Tirana SOT)

Tirana sot u zgjua nga erëra të forta dhe me shira të rrëmbyeshëm. Por e njëjta situatë paraqitet në pothuajse gjithë qytetet e Shqipërisë si Shkodra, Elbasani, Fieri, Durrësi ndërsa në Korçë temperaturat kanë kaluar në minus dhe si rezulatat i borës së rënë disa ditë më parë.
Por probleme të shumta si rezultat i kohës së keqe kanë rezultuar në portet kryesore sidomos në atë të Durrsit ku ka bërë të pamundur futjen e të gjithë trageteve që ishin drejtuar për hyrjen në port.
Vetëm 3 prej tyre kanë mundur të futen pasi dhe forcat e detit janë rritur deri në 7 ballë. Mjetet e tjera të lundrimit dhe peshkarexhat kanë qëndruar të gjitha të ankoruara në port për shkak të rrezikshmërisë të lartë.
Nëse koha do të vazhdojë të përkeqësohet do të sjellë dhe anullimin e linjave të tjera.
Sot temperaturat në Tiranë arrijnë deri në 10 gradë gjatë ditës dhe era me një shpejtësi 26 km/h. Gjatë natës do të ketë përsëri shira dhe erë të fortë.
Ndërsa në ditët në vazhdim pritet një përmirësim i kohës.

KOMENTE
  • Kreshnik Collari20:52 - 06 Janar 2012
    do hyje METAne burg e u zemrua zoti