English

Vajza që ka kryer SEKS me 5000 burra. Përsëri do të vazhdoj shprehet ajo

Që kur ka humbur virgjërinë e saj në 16, Nikki Lee, 25 vjeç, tha se ajo ka fjetur me 5.000 burra. Ajo ka pasur marrëdhënie seksuale në diskoteka, klube nate, kinema, parqe dhe rrugica. Ajo gjithashtu tha se ka kryer mardhënie seksuale në plazhe, në klube, dhe në ballkone.

Nikki ka një fletore të kuqe në të cilën ajo mban të dhënat për çdo mashkull që fle me të. Ajo përzgjedh mashkullin më të mirë në çdo 10 burra.
Nga mosha 18 ajo kishte 800 burra dhe nga mosha 21 kishte 2.289.
Nikki ka fjetur tani me 5.000 burra.

Disa nga njerëzit mendojnë se ajo ka nevojë për ndihmë me këtë lloj ritmi të të bërit seks. Nëse Nikki mendon se ajo është një e droguar, ajo ndihet e lumtur dhe nuk dëshiron që të shkojë te mjeku apo psikologu.
Eksperti Sex Pam Spurr është tronditur se Nikki ka fjetur me shumë meshkuj dhe gjithashtu tha, se është shumë e rrezikshme.

KOMENTE
 • Niva Sile17:20 - 07 Janar 2012
  i thoni te vij ne shqiperi se i shkon numri ne 10000 per 2 dite!!!!
 • A.M13:43 - 07 Janar 2012
  Boooh ca ndodhe ne kete bote, dhe ne themi: po ca do mendoj bota por nuk perfundova me kete te dytin... kjo i paska 5000 dhe vazhdon numerimin akoma!!!
 • Muja13:06 - 07 Janar 2012
  hallall aaaaaa!
 • Fotis Aliko12:49 - 07 Janar 2012
  gjithesesi...seksi zbukurone njeriun nga te tera tiparet dhe detajet e jetes se tije .. por vetem kujdes nga ana higjenike dhe shendetesore....dhe jo nga sasia seksuale... like - like!!