English

Viti i Ri 2012 nëpër botë (FOTO dhe VIDEO)

Festime madhështore të organizuara në çdo metropol të botës. Por viti 2012 është parashikuar si një nga vitet më të vështira pas luftës së II-të botërore si dhë një vit misterioz për gjithë njerëzimin ku rreth tij sillen teori nga më të ndryshmet madje dhe në gojën e shumë njerëzve e dëgjon si viti i përmbysjes së kësaj bote që po jetojmë, për faktin që parashikimi i kalendarit të famshëm Maya, këtë vit përbën një nga dukuritë më dominuese të tij.
Por përsëri njerëzit bënë urimet e tyre edhe për këtë vit. Le të shohim një tablo përmbledhëse përmes fotove dhe vidiove të ndryshme në të gjithë botën.

Tirana
Përsëri qytetarët e Tiranës nuk kanë harruar në listën e harxhimeve blerjen e fishekzjarreve edhe pse ato kanë qënë më të pakta në numër, gjë që u vu re edhe në momentin e ndërrimit të viteve, ku jo si zakonisht që zhurma e fishekzjarreve zgjaste më shumë, madje ndoshta ishim një ndër qytetet e para për këtë, ajo ka zgjatur vetëm 11 minuta, që na kujton se financat në xhepin e tyre kanë pësuar një rënie.
359
Të parët që kanë pritur Vitin e ri 2012 kanë qenë qytetarët e ishujve Samoa, më pas Sydney and Tokyo.
Sydney
360
Tokyo
361
Qytete të tjera si Athina, London Hong-Kong
362
Në bulevardin legjendar Time Square të New York-ut, pjesëmarrja ishte e përmasave marramendëse, ku të gjithë së bashku, ndër tyre kryebashiku i New York-ut, Michael Bloomberg dhe e famshmja Lady Gaga, numëruan sekondat e fundit të 2011-ës dhe mirëpritën të entuziazmuar 2012-ën.
Sfera tradicionale u ndriçua me 30,000 llambushka, ndërkohë gjatë momentit të ndërrimin e viteve u dëgjua kënga e të madhit Frank Sinatra “New York, New York”.
363

KOMENTE
  • Egzon Maliqi17:32 - 08 Janar 2012
    Kjo video e fundit qenka fix fare a all in kiiss in my ass