English

Alex Rodriguez dhe lista e femrave të tij

Alexander Emmanuel "Alex" Rodriguez (lindur 27 korrik 1975) është një amerikan profesional baseball baseman i tretë me New York Yankees e Major League Baseball I njohur gjerësisht me nofkën A-Rod, ai më parë ka luajtur shortstop për Mariners Seattle dhe Texas Rangers.

Rodriguez është konsideruar si një prej lojtarëve më të mirë të bejsbollit të të gjitha kohërave.

Por jo vetëm kaq por mediat kanë zbuluar dhe një listë të femrave të tij ku dhe këtu ai ka marrë ose është duke i marrë pikët maksimale.

Shihni fotot e paraqitura në krah.

KOMENTE