English

Kandidatët GOP trajtojnë Martesat Gay

Në natën e GOP, në debatin e parë, të shtunën në New Hampshire, kandidatët republikanë për president, morën disa goditje të ashpra lidhur me disa pyetje direkte mbi martesën e homoseksualëve dhe miratimin homoseksual.

Mitt Romney këmbënguli se ai nuk e ka kundërshtuar miratimin e homoseksualëve, por shoqëria nuk duhet ta inkurajojë atë.

Jon Huntsman, i vetmi ka miratuar sindikatat civile.

Newt Gingrich mori një kthesë të parashikueshme në mediat, kundër besimeve të krishterë.

Rick Perry mori një të shtënë në "luftën kundër fesë" të administratës Obama.

KOMENTE