English

Rrobat e plazhit 2012. Victoria Secret(VIDEO)

Modelet përfshirë Miranda Kerr, Candice Swanepoel dhe Lily Aldridge përpëliten në rërë dhe lahen në det për të prezantuar rrobat e banjës 2012 të Victoria Secret

Karakteristika të zjarrta Promo pin-ups - bashkuar me newbies Edita Vilkeviciut dhe Michaela Kocionova - adhuronin të zhvisheshin në shtete të ndryshme, nën rrezet e diellit.

Videoklipet janë xhiruar në Tahiti, Turqi dhe Caicos.

Bukur për disa ditë ...........

375

KOMENTE
  • Valon Berisha23:21 - 10 Janar 2012
    Hyyyyhhhhhh