English

Së shpejti nënë e një vajze. Inva Mula sopranoja shqiptare me famë botërore.

Inva Mula është në muajin e pestë të shtatzanisë.
Sopranoja shqiptare me famë botërore është shtatzënë. Ajo pret një vajzë nga biznesmeni kosovar Hetem Ramadani.Lajmi u bë i ditur përmes suplementit Bluetooth.

Inva Mula ka një djalë nga martesa e saj e parë Pirro Çakon që quhet Anthony dhe tani për herë të dytë do marrë kënaqësinë e të qënit nënë.
Ndërkohë bëhet e ditur se biznesmeni Hetem Ramadani ka 3 vajza nga martesa e tij e parë.

KOMENTE