English

VIDEO fantastike me kotele, që do të qeshni pa masë

Që të dyja macet gëzojnë shëndet të plotë. Ato quhen Bella dhe Kimba.
Kotelja ( Bella) duket shumë e friksuar për të zbritur poshtë shkallëve dhe i hedh sytë për të parë nëse mundet apo jo.
Bella merr një hap përpara dhe shkon deri në buzë të shkallës.
Kimba duket sikur e kupton dhe në momentin që Bella bëhet gati për të zbritur shkallët, Kimba e shtyn me putrën e saj të majtë sikur të ishtë me të vërtetë njeri.
Kotelja e bukur Bella edhe pse u rrëzua, nga e shtyra djallëzore e Kimbës, ajo nuk u lëndua.

Për të qeshur pa masë dhe gjithmonë, shihni videon:
373

KOMENTE
  • Isuf Muca18:48 - 11 Janar 2012
    Mace fantastike. Ju adhuroj,ju kam xhan dhe ju puth foooooooooort