English

4G së shpejti në Shqipëri. Qeveria nis proçeduart

Ne sapo kemi lëshuar licencën e dytë 3G dhe po përgatisim kuadrin për të nxjerrë shërbimin 4G, -
deklaroi kryeministri Sali Berisha gjatë një konference të mbajtur në Tiranë në kuadër të Iniciativës Elektronike për Evropën Juglindore.

Ndaj qeveria shqiptare ka nisur proçedurat për futjen edhe të shërbimt 4G për herë të parë në Shqipëri i cili mendohet që të jetë gati vitin tjetër.

Shqipëria synon të marrë super internet broadband në të gjithë vendin brenda një afati kohor të shkurtër.

KOMENTE
  • livalu Ligor Luarasi16:54 - 11 Janar 2012
    Po c'eshte kjo 4G-ja mor te nderuar gazetare,apo staf i gazetes,ju kuitoni se c'do shqiptar eshte apo ka mundesite tuaja per ta ditur 4G-ne dhe analoge me te shume raste kur informacioni duhet zberthyer per shqiptarin fakir fukara qe ne jete s'kane mundesi kulturimi.