English

Charlene Pickering shtypet nga treni duke u përpjekur të marrë telefonin e rrëzuar në tokë

Një nënë e re u vra kur ajo ishte goditur nga një tren ekspres në një stacion jug-perëndim të Londrës kur pasi ishte duke u përpjekur për të tërhequr telefonin e saj.

Charlene Pickering, 23 vjet, nga Walton-on-Thames, Surrey, u godit nga një tren ekspres të dielën në stacionin e Wimbledon.
Policia po heton nëse ajo kishte pasur një grindje para se të merrte telefonin e saj.
"Charlene ishte drita e jetës sonë dhe me buzëqeshjen e saj ajo shkëlqente botën e atyre që e njihnin" u shprehën prindërit e saj.
Daniel Pickett, i dashuri i saj u shpreh se nuk ka për ta harruar kurrë edhe pse kishin një kohë të shkurtër bashkë. Ai shkruante se planet e tyre të mëdha nuk mundën të realizoheshin pasi jeta u tregua mizore me të.
Andrew Kelly, një këshilltar nga Walton-on-Thames, la një mesazh në Twitter duke thënë se ai ishte në shkollë me Miss Pickering.
" Jam shumë i tronditur për të dëgjuar vdekjen e një mikeje të shkollës së vjetër në Wimbledon Station dhe aq më tepër që e kisha dhe në grupin tim" u shpreh ai.
Mis Pickering u deklarua e vdekur në vendngjarje pasi u godit nga Waterloo të Exeter tren ekspres.
Ch insp Alison Evans, nga Policia e Transportit britanik, tha: "Ne besojmë që gruaja donte të gjente telefonin e saj celular para se të goditej nga treni.
Ky është një aksident tragjik dhe ne jemi pranë familjes së saj në këtë kohë shumë të vështirë dhe të pikëlluar për ta."

Hetuesit e policisë janë duke përgatitur një raport mjeko - ligjor.

KOMENTE