English

Lady Gaga akuzohet se ajo ka bërë dush me gjak

Stafi në Hotelin Intercontinental në Londër kanë akuzuar Lady Gaga pas largimit të saj që ajo ka qëndruar në vaskë të mbytur me gjak duke u relaksuar.
Stafi i pastrimit të hotelit kur mbërriti në dhomën e saj u shokuan kur panë vaskën me ujë dhe gjak dhe akuzuan Lady Gaga si person që zbaton ritualet satanike.
I gjithë stafi ishte i bindur dhe mjaft i sigurtë për atë ç'ka pohuan, pasi Gaga është e obsesionuar me frikën nga shpirtërat dhe specters, edhe pse ajo pretendon se ajo është frymëzuar nga fryma e tezes së saj të vdekur.

Por të gjitha këto hidhen poshtë nga përfaqsuesi i Gagas i cili s'ka pranuar një gjë të tillë por e ka quajtur çdo gjë qesharake. Por mediat e tjera pohojnë se ajo për skena të ndryshme, në skenë ka përdorur gjak fallco dhe ndoshta këtë herë ka qënë ndonjë prej veshjeve të saj pas përdorimit në skenë.
Kudo që Lady Gaga udhëton apo qëndron , para se ajo të vendoset në një hotel kontrollohen imtësisht çdo gjë për të përjashtuar shpirtrat apo ndonjë fantazmë thuhet në mediat britanike.

KOMENTE