English

Më vodhi 1 milion lekë dhe ja mbathi

Në Fshatin Sul rrethi Devoll burri 54-vjeçar ka paditur në prokurori, gruan e tij 36 vjeçare A. Sejdo për braktisjen e fëmijës së tyre 12-vjeçare dhe marrjes së shumës prej 100 mijë lekësh të reja.

Pas denoncimit nga ana e burrit policia ka nisur hetimet nga ana e tyre dhe sipas hetimeve ka rezultuar që gruaja është larguar për te prindërit e saj në Durrës.
Ngjarja ka ndodhur si rezultat i disa grndjeve që kanë patur në familje.

Burri ka plotësuar dokumentacionin lidhur me denoncimin ndërsa ndaj bashkëshortes së tij rëndojnë dy akuza, braktisje të fëmijës dhe vjedhje.


KOMENTE