English

Metoda të reja për të lënë duhanin. Ç'ndodh pas pirjes së duahnit(VIDEO)

379

Pra, ju doni të lini duhanin? Disa duan disa jo. Të rinjtë duan ta provojnë si diçka të re në jetën e tyre.
Por ajo zverdh dhëmbët tuaj, krijon një aromë të keqe dhe të padëshirueshme për këdo që është përballë jush, depërton në të gjitha rrobat tuaja dhe na rroftë parfumi i shtrenjtë që kemi hedhur dhe mjaft disavantazhe të tjera që më mirë i dinë duhanpirsit dhe ata që jetojnë me ta.
Pas kësaj video shumë veta do marrin vendim për ta lënë duhanin.
380
Pra, çfarë duhet të presim për të mos i patur të gjitha këto gjëra negative?
Për fat të mirë, vetëm rreth 15 përqind e njerzve përpiqen për të lënë duhanin dhe arrijnë të qëndrojnë pa të rreth 6 muaj dhe pastaj fillon përsëri tundimi. E vërtetë, por ka një mori produketesh që na ndihmojnë për të lënë duhanin apo varësinë që shkakton nikotina në organizmin tonë.-
Çamçakëz, "për cigaret" dhe "snus," një kapsule e prodhuar në Skandinavi.
Të dyja këto kapsula kanë rënë në kundërshtim të FDA(Food and Drug Administration) në USA pasi shkaktojnë efekte të dëmshme, pasi ato mund të ndalojnë pirjen e cigares por kanë pasoja dhe në organizëm.
Por përsëri kthehemi te ajo mënyrë që çdokush e ka në dorë, aq natyrale dhe shumë efikase, VULLNETI i gjithsecilit për të marrë një vendim.
Ndaj pas pirjes së cigares së parë gjithmonë mendoni dhe llogarisni para se të ndizni të dytën sa elementë kancerogjenë futët në organizmin tuaj?

KOMENTE