English

Si të kemi një seks të kënaqshëm dhe të shëndetshëm.(VIDEO) dhe këshilla

Një jetë të mirë seksuale kërkon kohë dhe përpjekje për të ruajtur. Kjo nuk do të jetë gjithmonë e lehtë - jeta jonë është shumë e zënë me punë dhe angazhime dhe ne jemi të lodhur në fund të ditës duke na bërë që të mos kemi motivimin tonë për të patur ritmin e duhur dhe në jetën seksuale. Duke pasur marrëdhënie seksuale të mira nuk do të thotë shpenzim orësh të tëra, ajo mund të jetë aq e thjeshtë sa duke bërë diçka pak të ndryshme vetëm për një ndryshim.

Gratë janë krijesa ciklike, dhe makinë e saj seksuale do të ndryshojnë në varësi të hormoneve të saj.Eshtë e nevojshme të bëjmë ndryshime duke kërkuar rrugë të reja çdo ditë kur të shkojmë në krevat.

Prandaj, është e rëndësishme, për të shtuar disa aspekte shumë stimuluese për jetën tuaj seksuale dhe për të mbajtur gjëra interesante le të shohim videot e mëposhtme që sugjerohen nga mjekë ekspertë për shëndetin ndaj seksit.
377
Në videon më poshtë: HAPAT që ndiqen për një seks të mirë.
ushtrim
frymëmarrje e thellë
flokët prekini te njëri - tjetri
Një lidhje emocionale
Martesa
Një partner feminist
Masturbim
Pasuria
378

KOMENTE
  • Vasfi Bicaku12:19 - 11 Janar 2012
    une skam nevoje te me keshilojne se jam turbo kata keshilla jane per ata qe nuk idene per seks