English

Vendimi për Metën tallje cinike shprehet Rama

Kryetari i Partisë Socialiste deklaron se vendimi i Gjykatës së Lartë për cështjen "Meta" ishte një tallje cinike me njerëzit e thjeshtë, ndërsa u shpreh se shqiptarët u bënë dëshmitarë të një momenti dramatik.

Duke folur nga qyteti i Lushnjës, ku ndodhej për një takim me anëtarë dhe simpatizantë të forcës politike që drejton, Rama theksoi se vendimi per ish-zëvendëskryeministrin Ilir Meta është një hap drejt vendosjes se regjimit të padrejtësisë.

Në fjalën e tij Rama theksoi se ka vetëm një rrugë për të përmbysur këtë gjendje skandaloze në të cilën jeton vend dhe kjo është alternativa europiane

KOMENTE