English

Barcelona - Real Madrid luhet sot në Copa Del Rey të Spanjës - ora 22:00 sipas orës të Shqipërisë

Spanjë - Copa Del Rey sot në orën (22:00 sipas orës në Shqipëri) do të luhet ndeshja madhështore ndërmjet dy skuadrave fantastike evropiane, Real Madrid dhe Barcelona, ku shpresojmë që do të jetë një ndeshje e madhe për ta parë. Të dy ekipet kishin një sezon të mirë deri tani në krahasim me sezonin e tyre të fundit

Të dy ekipet janë paraqitur mirë deri tani por në ndeshjet që duhej ti kishin fituar ata kanë marrë pikë që i kanë çuar sot në vendin e gjashtë, se në të kundërt ata do të ishin në krye.

Ndaj sot shpresojmë të marrim minuta të bukura dhe për teleshikuesit dhe të apasionuarit e dy skuadrave i urojmë fitore për skuadrën e tyre.

KOMENTE