English

Mësuesit paguajnë më shumë taksa se kryeministri, shprehet Rama

"Mësuesit paguajnë më shumë taksa se kryeministri, blejnë më pak se më parë dhe degjojnë përralla që s'kane lidhje me realitetin e jetës së tyre."- është shprehur edi Rama në rrjetin e tij në Twitter, në lidhje me deklaratat e kryeministrit Berisha në mbledhjen e sotme të qeverisë për rritjen e rrogave të mësuesve.

Gjithashtu ai është shprehur se "Programi yne i ri ul taksat për mësuesit, korrupsionin e paaftesinë e zëvendëson me transparencën e meritën, arsimin shqiptar e bën europian"

KOMENTE