English

Pas orës 22 të mbrëmjes harrojeni seksin

Partnerët në lidhjet e gjata shpesh ankohen nga mungesa e gjumit dhe dëshirës së pakësuar për seks. Arsyeja kryesore është lodhja e cila ka hyrë në krevat.

Hulumtimi tregon se gjumi na është bërë më i dashur sesa seksi me partnerin.

Dhe derisa njëri partner dëshiron të fillojë lojë emocionuese në dhomën e gjumit, tjetri në shumë raste e kthen shpinën dhe bie në gjumë.

Stili i përshpejtuar i jetës është shkaktar i madh i lodhjes shkakton ftohje të marrëdhënieve me partnerin dhe ikje nga seksi.

Numri më i madh i të anketuarve madje edhe gjatë fundjavës më shumë preferojnë të flejnë më gjatë sesa të bëjnë seks, ndërsa hulumtimi ka treguar se koha

KOMENTE