English

Gozhda depërton në tru pa e kuptuar. Përfundon në operacion

Dante Autullo, 34, ishte në punishten e tij, kur një gozhdë gjatë punës e godet në kokë.

Por ai nuk kishte asnjë ide që gozhda kishte hyrë në trurin e tij deri të nesërmen, kur filloi të ndiejë të pëziera në stomak.

Mjekët tha z. Autullo se gozhdë kishte depërtuar thellë dhe aq pranë brenda zonës së përdorur për funksione motorike në tru.

E fejuara e tij, Gail Glaenzer, tha për Associated Press të premten se ai ishte shumë mirë pas operacionit që zgjati dy orë për të hequr gozhdën, në Advocate Christ Medical Center in Oak Lawn, Illinois.

"Ai ndjehet mirë. Ai lëviz të gjitha gjymtyrët e tij, flet normalisht, dhe ai kujton gjithçka," tha ajo. "Është e mahnitshme, është një mrekulli."

Ms Glaenzer tha se ajo nuk kishte asnjë ide që gozhda kishte hyrë në kafkën e tij kur ajo ka bërë një prerje mbi ballin e tij.

Gail Glaenzer i tha me shaka të fejuarës që të merrte kamerat televizive për të treguar që ishte një prej atyre mrekullive mjekësore.
Ajo e bindi atë për të shkuar në spital, pasi ai ndjeu më shumë shkaktime të përzierash në stomak.

Z. Autullo mendoi se gozhda thjesht goditi ballin e tij.
Zëdhënësi i spitalit Mike Maggio tha se një pjesë e kafkës që u hoq për kirurgji u desh të zëvendësohet me një rrjetë titan pasi mendohej se mund të qe kontaminuar nga gozhda.

KOMENTE