English

(VIDEO) Imazhi i Lady Diana shfaqet në një kishë

Video në fjalë, sipas shkrimtarit dhe specialistit të historive të metafizikës Michael Cohen, ra në duart e tij, nga disa turistë Kinez.
Shkrimtari Cohen, deklaroi se pamjet në video janë xhiruar nga turistët kinezë gjatë momentit kur ata po vizitonin një kishë në Glasgow.
Kjo video është shpërndarë në internet gjë që ka sjellë dhe reagime të ndryshme. Imazhet tregojnë qartë figurën e princeshës aq shumë të adhuruar nga shumë njerëz në botë Lady Diana.

415

KOMENTE
  • boja15:53 - 22 Janar 2012
    Nje femer qe rrezaton jo vetem bukurine magjepsese,por edhe vyrtytet njezerore qe do te mbeten te paharruara per shume kohe.Ekzemplar uniktat.Zoti e lumturofte shpirtin e saj dhe u prehte ne paqe.