English

Viktima e 12 u gjet e vdekur në aksidentin e Costa Concordia (VIDEO)

416
Viktima e 12-të është gjetur e vdekur në nga aksidenti i Costa Concordia

Divers duke kërkuar në mbeturinat e anijes kanë gjetur trupin e një gruaje.ë gruaje, e cila e çon në 12 numrin e të vdekurve.

Ajo u gjet në një korridor të pjesës së zhytur të anijes ku ishte e veshur me një xhaketë. Njëzet persona të tjerë janë ende të pagjetur dhe kërkimi është duke vazhduar, me ekipet e shpëtimit duke përdorur një kamera nënujore robotik.

Divers janë duke përdorur kamera për të kërkuar fushat e anijes ku qasja ka qenë e vështirë.

Në të njëjtën kohë, zyrtarët italianë kanë konfirmuar praninë e karburantit, gjurmë të lehta në det rreth Concordia Kosta që duket se kanë ardhur nga makineri e anijes në lundrim.

KOMENTE