English

Axhenda politike Janar-Korrik 2012 e Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste

Është miratuar gjithashtu në Asamble edhe kuotizacioni i anëtarësisë së partisë socialiste. Deputetët socialist duhet të paguajnë në muaj 6 mijë lekë të reja ndërsa biznesmenët një kuotë prej 20 mijë lekë në muaj.

Axhenda politike Janar-Korrik 2012

1- Reforma Zgjedhore
2- Reforma Parlamentare
3- Mbrojtja e Kushtetutës dhe Institucioneve
4- Zgjedhja e Presidentit të Republikës
5- Emërimet në pushtetin gjyqësor
6- Emërimet në Prokurori
7- Emërimet në KLD
8- Pavarësia e SHISH

Shpërndarja e Delegatëve të PS-së Tiranë

Edi Rama
Fatos Nano
Sajmir Tahiri
Arta Dade

Delegatët - Ishte- Shkon

Erion Braçe- Berat- Korçë
Ben Blushi- Korçë- Elbasan
Ditmir Bushati- Tiranë- Pukë
Valentina Leskaj- Elbasan- Vlorë
Eglantina Gjermeni- Tiranë- Krujë
Namik Dokle- Tiranë- Berat
Arben Ahmetaj- Korçë- Gjirokastër
Mimi Kodheli - Korçë- Shkodër
Bashkim Fino - Fier- Fier
Damian Gjiknuri- Elbasan- Elbasan
Sajmir Tahiri- Tiranë- Tiranë

KOMENTE