English

Ku duan meshkujt të preken para se të bëjnë seks?

Ashtu si dhe gratë dhe burrat kanë dëshirat dhe zonat e tyre të ndjeshme që duan ti prekish para seksit. Kështu vajza mos mendoni që të gjithë burrat janë njëlloj , por mjaftoni të përpiqeni me ditë, muaj, për të zbuluar pjesët e mashkullit që ai dëshiron dhe ndihmon për arritjen e një seksi të kënaqshëm për të dy, por mos u përpiqni që këto teknika ti përdorni dhe me një mashkull tjetër pasi ai mund të jetë tërësisht ndryshe në dëshirat e prekjes.
Disa nga zonat që ju mund të bëni atë për veten tuaj gjatë mardhënieve janë si
kofsha, prapanica, scrotumi, penisi, zona poshtë sjetullave, pjesët e brendshme të bërrylave apo gjoksi i tyre kur përkëdhelet lehtësisht.
Por gjithsesi ju takon juve të zbuloni zonat e trupit të tij që më pas të përfundoni të dy në parajsë, por kujdes me stimulimet pasi ai s'mund të kontrollojë veten dhe mund të ndodhin dhe ejakulacione që ndoshta do t'ju mërzitnin.
Me pak taktikë ju dë të keni një person ashtu si ju dëshironi.

KOMENTE