English

(VIDEO) Jepini përgjigje fëmijëve tuaj edhe për pyetjet më delikate. Mos u mundoni ti gënjeni

Pothuajse të gjithë prindërit janë gjetur ngushtë para pyetjeve të ndryshme që bëjnë fëmijët e tyre. Jam e bindur që të gjithë përpiqen t'ua shpjegojnë sa më mirë por ka raste që për pyetje shumë delikate kemi neglizhuar t'u japim përgjigjen e duhur ose një përgjigje sa më afër asaj të duhurës.
Fëmijët duan të dinë në gjithçka që shohin, ata duan të zbulojnë gjithçka, ndaj asnjëherë nuk duhet t'i gënjejmë qoftë dhe kur pyetjet e tyre janë në formën e kësaj pyetje:

Nga lind bebja? Prej nga del ajo? Si krijohet? ...etj
Për më tepër shihni videon.

424

KOMENTE