English

Virimë në gojë e shkaktuar nga kokaina

Mjekët thonë se kokaina shkakton nosebleeds, vret indet e frymëmarrjes të hundës duke e bërë atë shumë të vështirë për ushqim (ushqimi nga goja kalon në vrimat e hundës) dhe disa efekte të tjera shkatërrimtare.

Rasti i një amerikaneje të re prej 25 vjetësh drogohej. Ajo u paraqit në spital me një vrimë në pjesën e sipërme të brendshme të gojës, si rezultat i vdekjes së indeve të shkaktuara nga konsumimi i kokainës.

Aksident? Nuk menduan kështu. mjekë. Është faji i vetë personit. Gjithkush e di se çfarë bën ... dhe kjo është rezultat i veprimeve të tyre.

KOMENTE