English

Jan Brewer takon Presidentin Obama në aeroport e Arizonës

Arizona Gov Jan Brewer kishte shkuar për të përshëndetur Presidentin Obama pas ardhjes së tij jashtë Phoenix ditën e mërkurë. Ajo që ajo mori ishte një kritikë për librin e saj.

Të dy udhëheqësit mund të shihen të angazhuar në një bisedë intensive. Të dy mund të shihen duke qeshur, por duke folur në të njëjtën kohë.

I pyetur më pas se çfarë u diskutua në atë bisedë një republikan, tha, "Ai ishte pak i shqetësuar në lidhje me librin e saj"

Gjithashtu Brewer tha se ai në përgjithësi do të flasë për amnisti dhe unë dua të flas për sigurimin e kufirit tonë

Brewer kohët e fundit botoi një libër, "Skorpions për mëngjes," diçka të një autobiografi të viteve të saj në rritje, dhe mbron nënshkrimin e saj për ligjin e diskutueshëm të Arizonës duke goditur emigrantët të paligjshëm, të cilat Obama i kundërshton.
Por nga fotografia që është kapur prej gazetarëve nënkuptohet se biseda do ketë qënë rreth diçkaje që asaj nuk do ti ketë pëlqyer.
Mirpë përsëri ajo shprehet se në atë foto asgje nuk ishte armiqësore dhe se ajo respektonte zyrën e Presidentit Obama, por duke insistuar përsëri pse Obama ishte i befasuar nga libri i saj.
Me sa bëhet e ditur Obama kishte kundërshtuar takimin midis tyre të bërë
në shtëpinë e bardhë ku e përshkruan Obamën si petagog të saj, dhe veten si një
fëmijë. Por burime të tjera shprehen se Jan Brewer godet Obamën për shenjat e kufirit të ri si dhe Obama nuk është duke bërë punën e tij.
Më pas thuhet që ajo i ka dërguar një letër Presidentit Obama ku kërkonte një takim me të dhe Obama ishte shprehur pozitivisht përgjigjes së saj.

KOMENTE