English

Kulla e Lirisë gradaçela që do të zëvendësojë 2 kullat binjake në USA (FOTO)

“Kulla e Lirisë”, siç është pagëzuar ajo, qëndron krenare mbi qiellin kaltërosh të qytetit dhe çdo gradaçelë tjetër do të rrethojë atë.
Një dekadë pas sulmit terroristë në territorin amerikanë, mbi dy kullat binjake, të cilat përbënin ‘emblemën’ e SHBA-ve, pikërisht në të njëjtin vend ku më shumë se 3000 qytetarë amerikanë humbën jetën tragjikisht, po ndërtohet një gradaçelë e re de gjigante.

KOMENTE
  • Rangers Tirane08:38 - 28 Janar 2012
    do duhet nje aeroplan me i madh dhe nje plan me detajuar nga SHBA.per te sjell nje tjeter 11 shtator si protekst per nje tjeter luft ne lindje.