English

Mercedes-Benz i John Travoltës gjendet i copëtuar

Policia në Kaliforni thotë se është vjedhur një Mercedes i cilësisë së mirë të konvertueshme në pronësi të John Travoltës, i cili u gjet në copa nga ana e policisë në një zonë të mbyllur auto-vjedhje.

Policia në Santa Monica thotë se 58-vjeçari Michael Gjelbër u arrestua në 6 dhjetor dhe 52-vjeçari DL Rayford Jr u ​​arrestua më 19 dhjetor, në lidhje me vjedhjen e SL shtator 1970 për vjedhjen e Mercedes-Benz 280të Travoltës.

Santa Monica Policia Sgt. Richard Lewis thotë se makina i ishte vjedhur Travoltës pasi ai kishte parkuar atë në një rrugë, në një zonë banimi dhe shkoi në një pikë shitjeje pranë Jaguar më 18 shtator.

Gjelbër është akuzuar me dy akuza për Grand Theft Auto, duke përfshirë automjetin e Travoltës dhe një tjetër Mercedes-Benz, dhe është e vendosur të paraqitet në 8 shkurt në gjykatë Dega e Aeroportit.

Sipas zyrës së Prokurorit të Qarkut, Rayford pranoi akuzën pa problem për këtë vjedhje të madhe dhe u dënua deri në 16 muaj në burgun e shtetit.

Burrat pretendohet se janë përfshirë në një rrjet të sofistikuar auto-vjedhje të makinave të vjetra Mercedes por me vlerë të madhe. Detektivët në këtë zonë vjedhjesh gjetën të coptuar makinën e Travoltës dhe 7 automjete të tjera.

Lewis tha se autoritetet kanë pritur deri të mërkurën për të njoftuar arrestimet për shkak se hetimet për Rayford dhe Green kanë qenë të vazhdueshme.

KOMENTE