English

Skandali i mësueses 23-vjeçare. Seks me të mitur

Debra Beasley Lafave mësuese në një shkollë të mesme në Florida është akuzuar për marrëdhënie seksuale të shumta me një nxënësin e saj 14 vjeçar, madie njëherë ishtë përfshirë dhe kushëriri i tij së bashku në një makinë. Një vajzë e re e bukur kur karriera e saj ishte në zhillim i hodhi poshtë të gjitha me një veprim të tillë, seks me të mitur.
Debra Beasley Lafave u dënua me 7 vjet arrest shtëpie dhe shumë të tjerë janë habitur që një mësuese femër të vepronte në këtë mënyrë pasi rastet janë me mësues meshkuj që kryejnë mardhënie seksuale me të mitura.

Tashmë ajo është regjistruar si shkelëse e seksit pasi ndërmjetëse ishte dhe një femër po nën moshë që ishte njohur në lokalin ku kishte punuar më parë.

Shumë raste me mësuese të tjera që kryejnë seks me të mitur janë zbuluar në Florida dhe tani po ndiqen nga ana e policisë.

KOMENTE
 • GEXHI 13:27 - 30 Janar 2012
  per te ardhur keq nga njera ane qe te ndodh te degjosh gjera te ketij lloji
 • Denis Dervishi22:22 - 28 Janar 2012
  a sikur te me ndodhte mua me MESUESEN E ANGLISHTES
 • Remald Disha19:14 - 28 Janar 2012
  ska asgje te keqe mire e ka bo denoni pederastat ate boni per per mardhenie femer mashkull mos refuzoni as nji bojani qefin te gjithve
 • Gjemil Krasniqi15:55 - 28 Janar 2012
  qaty ika ardh momenti edhe ka ba sex qa ka lidhje kjo e ka knaq vetin
 • gjyshi14:41 - 28 Janar 2012
  turp per mesuesen / se nuk kishte burra per te ber sex qe shkon me te miturit ./ ae pa falshme per mendimin ti gjykata duhet te marre nje vendim te drejt per kete rast.