English

Jam një e droguar seksi. Kam fjetur me më shumë se 1 000 burra

Crystal Warren, një menaxhere shitjesh me pakicë tregon pa asnjë hezitim për jetën e saj seksuale deri tani në këtë moshë që ajo është 42 vjeç.
Prindërit e saj ishin divorcuar kur ajo ishte në moshën 5 vjeçare dhe ajo e kishte përjetuar shumë keq këtë ndarje. Në moshën 15 vjeçare ajo humbi virgjërinë e saj dhe deri në moshën 17 vjeçare ajo kishte fjetur me 40 burra brenda kësaj periudhe të shkurtër.
Ajo shprehet se është ndryshe nga gratë e tjera, ka një varësi ndaj seksit dhe mendon gjithë ditës vetëm për seks. Gjatë fundjavave ajo del për të gjetur burra dhe i sjell në shtëpi për të realizuar dëshirat e saj.
një ditë ajo ka pranuar se pati marrëdhënie seksuale me shtatë burra të ndryshëm në 24 orë, ndonjëherë dhe me disa në të njëjtën kohë.
Pasi përjetoi mardhënien e pare seksuale ajo kishte çdo muaj një të tillë dhe dëshironte që ata të ishin të ndryshëm duke përjetuar eksperienca të reja që asaj i sillnin kënaqësi. Dhe në moshën 20 vjeçare ajo ishte plotësisht e varur nga seksi dhe dëshironte gjithnjë e më shumë mardhënie. Ajo nuk është në gjendje të ketë fëmijë dhe përsëri aplikon teknikat e të pasurit një seks të sigurtë.
Gjithashtu ajo shprehet: "unë do të ndihem e urritur për seks nëse nuk e realizoj atë çdo ditë madje dhe 2 herë në ditë. Gjatë pushimeve të drekës dal vërdallë për të gjetur burra"
Pra ajo është e droguar nga seksi dhe nuk mund të rrijë pa të kur ndërkohë ka filluar ti gjejë klientët edhe përmes grupeve në internet.

KOMENTE
 • Emrush Sopaj20:39 - 29 Janar 2012
  ti paske deshir muskuloz
 • LIRIAN Gjokaj14:48 - 29 Janar 2012
  Cka jan kta bura apo deshte te thuash burra ......
 • Tina14:35 - 29 Janar 2012
  Ishalla spo ngihet kurre!
 • coleeeeeeeeeeeeeeee 14:19 - 29 Janar 2012
  me sa duket qe e mir per te hequr stresin dhe per te kaluar kohen e lir ........................ hajde cuna se doli dhe per ne ahhahahahahahahah