English

Akrobacia e mahnitshme e qenit (VIDEO) 100 000 klikime vetëm për disa orë

436

Kjo është video e fundit që është hedhur në YouTube, sot në 29 janar 2012, e cila na përcjell një ndjenjë vërtet të habitshme të një qeni perches i cili arrin të qëndrojnë në një zinxhir metali të hollë edhe me këmbët e tij të pasme.
Ndërsa qentë e tjerë janë të kënaqur më shumë, për të ndjekur macet ose kocka që u hidhen, qen është i aftë të bëjë akrobaci të pabesueshme.
Filmuar nga një kalimtar i habitur, përmes një telefoni celular, filmimi u hodh direkt në YouTube, ku ai brenda pak orësh morri më shumë se 100.000 vetëm në një ditë dhe tani ky numër vjen e rritet.

KOMENTE