English

Bëjeni mashkullin të flirtojë me ty

Nëse doni të bëni një mashkull të flirtojë me ty përdorni disa taktika argëtuese që do t'ju sjellin atë që ju dëshironi dhe do të fitoni admirimin e meshkujve.


1- Tregohuni e rezervuar në muhabet (mos u tregoni shumë e muhabetit)
Meshkujt gjithmonë e kanë më të lehtë të afrohen me femrat që janë në qëndër të vëmëndjes. Duhet të krijoni një femër misterioze dhe sensuale, duke buzëqeshur dhe duke i dëgjuar të tjerët.
2- Vishuni me stil casual ose sportiv
Në shumicën e rasteve meshkujt tremben nga femrat që vishen me stil shik dhe shumë serioz. Nëse dëshironi që ato të fillojnë proçesin e flirtimit duhet të mësoni çfarë përfshin stili casual
3- Flirto me meshkujt e tjerë
Mashkulli kur shikon meshkujt e tjerë duke flirtuar me një femër tërheqëse, do të frymëzohet nga ky veprim dhe do të fillojë të flirtojë me ju.
4- Dil me shoqërinë tënde
Një numër i madh studimesh ka treguar se meshkujt e kanë më të lehtë që të afrohen me një femër të shoqërueshme dhe aktive.

KOMENTE