English

Gjermania kërkon që Greqia të heqë dorë nga sovraniteti në politikën fiskale (VIDEO)

Një kërkesë sfiduese e Berlinit, që u publikua të dielën në version gjerman të "Financial Times" është pritur me reagime të mëdha në Athinë.
Gjermania kërkon që Greqia të heqë dorë nga sovraniteti në politikën fiskale dhe t’ia besojë këtë fushë një komisioneri europian, në mënyrë që të përfitojë një kredi të re madhore.

Ky komisioner do të caktohet nga Ministrat e Financave të Eurozonës dhe mund të ketë të drejten e vetos mbi vendimet e qeverisë greke
435

KOMENTE