English

Greqia nuk do të braktisë valutën e përbashkët evropiane shprehet Merkel

Angela Merkel, në një intervistë për gazetën gjermane "Bild", ka deklaruar se Greqia do të mbetet në eurozonë.

Merkel shprehi bindje se Greqia nuk do të braktisë valutën e përbashkët evropiane.

Kancelarja gjermane u angazhua për mbetjen e Greqisë në eurozonë, duke përsëritur se Gjermania duhet ta ruajë euron dhe shton se eurozona ka 17 anëtarë dhe se pret që numri i saj të rritet.

KOMENTE