English

Provat e hetimit jane gozhduese-shkruan Edi Rama në Twitter

Kryesocialisti Edi Rama ka reaguar pas deklarates deputetit Fatbardh Kadilli dhe akuzave te PD-se ndaj kryeprokurores Ina Rama dhe vete atij per hetimet e 21 janarit.
Ne profilin e tij ne Twitter, Rama i ka quajtur turperuese sharjet ne adrese te kryeprokurores.
Nderkohe qe ka vleresuar se pavaresisht provokimit mes fyerjesh e sharjesh nga PD-ja, provat e hetimit jane gpzhduese.
“KM vijoi sot ndaj Prokurores me sharjet turperuese per Shqiperine! Provat e hetimit jane gozhduese,kurse sharjet provojne pse duhet ndryshim”- shkruan Rama ne Twitter.

KOMENTE