English

Seks në grup. Të gjithë përfundojnë në spital

Tre vajza dhe një djalë nga Maqedonia kanë përfunduar në spital pas seksit në grup.

Gjatë “aksionit” ka nisur një sherr ndërmjet dy motrave, e pastaj janë përfshirë edhe aktorët e tjerë.

Njëra nga motrat është ndjerë e lënë mënjanë, duke u thënë të tjerave se po i kushtojnë gjithë vëmendjen motrës së saj dhe kështu ka nisur t’i godasë dy vajzat e tjera motrën dhe vajzën tjetër.

Djali në fillim ka qëndruar indiferent e më pas është përfshirë në përpjekje për t’i ndarë. Si pasojë të 4 kanë marrë lëndime. Madje, më shumë lëndime ajo që nisi sherrin pasi dhe ka qëndruar në spital për kurim.

Dy tjerat janë lënduar, me këshillën e fortë që të qetësohen për pak ditë.

KOMENTE
  • Qefli Pareliu06:04 - 30 Janar 2012
    Mir qe nuk e paskan pallu,,po e paskan pallu ndajak.