English

Babai dhe vjaza takohen pas 28 vitesh por si dy të dashuruar. Presin dhe një fëmijë

Një histori që do të na turbullojë mendjet tona madje duke na nxitur për të gjykuar dhe shprehur gjithë paragjykimet tona në sensin negativ, por le të jemi pak të duruar dhe le të lexojmë historinë dhe në fund të japim mendimin tonë.
Penny Laërence eshte nje vajze e re 28 vjece, qe pasi ka humbur te emen e saj, me ndihmen e gjysherve, ka vendosur te kerkoje babain e saj te cilin nuk e ka njohur kurre, duke e braktisur qe ne lindje.
Penny gjen te atin e saj ne Huston, Texas. I ati Penny-t quhet Garry Ryan dhe eshte 46 vjec. Ne kete pike mes babait dhe vajzes ndodh dicka e papritur.
Garry dhe Penny nuk ishin pare kurre me pare, jane dy te rritur te huaj dhe fillojne te terhiqen nga njeri-tjetrit jo per raportin e tyre babe e bije, por si nje burre e nje grua.
Te dy bien ne dashuri dhe e lene veten e tyre te pushtohen nga pasioni. Por ka me shume, nga bashkimi i tyre do te linde nje femije, Penny ne fakt eshte shtatzene nga babai i saj.
Ja sesi e komenton 28 vjecarja kete ngjarje: “Nuk duam te perkufizohemi si nje cift incesti. Kemi kerkuar te kuptojme se cfare po ndodh, nese ishin normale ndjenjat tona dhe keshtu u informuam. Ekziston nje sëmundje qe quhet GSA dhe ne jemi prekur nga kjo sindrome”.

GSA - Genetic Sexual Attraction (terheqje seksuale gjenetike), eshte nje sindrome qe godet nje gjak qe nuk jane rritur bashke. Duke u rigjetur ne nje moshe madhore zhvillojne nje ndjenje shume te forte, qe shpesh transformohet ne nje terheqje seksuale, sepse duke mos u rritur sebashku, nuk shfaqin neveri te natyrshme per lidhje fizike.

KOMENTE