English

Fotoja më e bukur e një çifti që sheh zhvillimin e bebes së tyre

Gjatë viteve të fundit faqja e internetit Awkward Family Photos ka postuar foto nga më të ndryshmet për një audiencë të gjerë duke i dhënë një imunitet të gjithë atyre që shihnin dhe pëlqenin fotot e kësaj faqe.

Por tani kjo foto e jashtëzakonshme ndoshta do ti japë një standard të ri faqes
Awkward Family Photos, ku mund të jetë një ndër fotot më të vështira të familjes, të vendosura ndonjëherë.
Foto e cila në facebook është shpërndarë 38 mijë kerë tregon një çift të ri që po presin lindjen e bebit të tyre duke parë zhvillimin e tij.

Asnjëherë nuk mund ta kuptojmë ndjesinë e babait i cili e ndau me pjesën tjetër të botës, përmes kësaj fotoje.

KOMENTE