English

Kampionia e femrave në Bodybuilding. Nuk do të ndalem deri sa të arrij maksimumin (FOTO)

Rene Campbell, një britanike, kampion kombëtare e cila aktualisht peshon 13.st5lb, punon jashtë për dy orë në ditë, pesë herë në javë.
35-vjeçaria konsumon 4200 kalori në ditë në formën e, oriz, mish pule dhe perime dhe madje merr një peshore me vete në restorantet ku shkon për të peshuar ushqimin e saj.

Rene Campbell është një nënë e divorcuar, e cila nga një fizik normal që kishte, vendosi të merrej me zhvillim muskulature dhe pas 4 vjetësh ajo ka këtë pamje si në foto.

Ajo shprehet se nuk do të ndalet deri sa të ketë një muskulaturë të zhvilluar deri në maksimumin e saj.
Ajo ka dy djem të mrekullueshëm dhe të bukur për të cilët shprehet:
" ata më bënë të kuptoj se sa e bukur dhe e çmuar është jeta"

Kohët e fundit zuri vendin e parë në finalet britanike UKBFF.

KOMENTE